Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. július. Az ember tervez...

Havi beszámolónk terveink szerint így kezdődhetett volna: 

„ 21-én gyönyörű időben gyülekeztünk az Ajka melletti tó partján a szokásos halászlé, sült hal, lángos és egyéb finomságok elkészítésével egybekötött  összejövetelre, melyre….” 

Ez helyett azt kell írnom, hogy borús időben találkoztunk Devecserben, hogy ismét meglátogassuk a celli gyógyfürdőt. Ezúttal nem a fájó végtagok vezettek bennünket, hanem egy helyettesítő program. A tó üzemeltetője ez évtől ugyanis fizetőssé tette a szokásos helyszínt. Sok pénzt fordítottak a halőrház környékének fejlesztésébe, érthető, hogy valamennyit szeretnének belőle visszalátni. Ezt a költséget azonban mi nem tudjuk vállalni, ezért döntöttünk úgy júniusi találkozónkon, hogy helyette egy jó fürdést iktatunk be júliusra.

Várakozással tekintettünk a fürdés elé, hiszen ez eddig őszi-kora tavaszi program volt, hidegben a meleg vízbe.  

A mostani borús, csepegős, de meleg időben várakozáson felül jól sikerült az egészség t(k)úra és ahogy öregszünk, egyre jobban esik. 

A havi összejövetelünködscn9335.jpgn  Kingát köszöntöttük névnapja alkalmából, majd megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit és augusztusi terveinket.

Beszámoltunk a NAV-val vívott újabb csörténkről is. Itt is igaz az a (módosított) mondás, hogy ezt a játékot 10 millió ember játssza, de mindig a NAV győz… (Pedig elvileg nekünk van igazunk.). Azt sem értjük, hogy másfél tucat vénembert (bocs), aki nem akar mást, mint szabadidejét értelmesebben eltölteni, miért kell félmillió Ft-s bírsággal fenyegetni.

További kellemes nyarat minden Olvasónknak.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.