Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017. február

A meghűléses betegségek elleni, vesztesnek tűnő harc miatt eléggé csökkentett módban tudtuk elkezdeni az évet. Ennek ellenére néhány eseményről be tudunk számolni.

Az elmúlt években klubunk több olyan rendezvényen vett részt, mely a nyilvánosság előtt zajlott. A városi rendezvényeken, a honvéd síroknál, az Emlékmű környezetében szervezetten jelentünk meg, értünk el eredményeket.

Ezek során merült fel az a gondolat, hogy klubunk tevékenységét a külvilág felé is mutassuk be, látható legyen, itt a klub tagjai dolgoznak, tesznek valamit.

Több lehetőséget megvizsgáltunk, végül egy, a klub lógójával ellátott fehér színű póló mellett döntöttünk. Devecser Város Önkormányzatának támogatásával a beszerzés megtörtént, így a későbbiekben minden olyan alkalommal amikor ez lehetséges lesz, tagjaink ebben fognak megjelenni.

Bár a pólók már megvoltak első kirándulásunkon még nem viseltük. Immár hagyományosan, első utunk Mesteribe, a gyógyfürdőbe vezetett. A már említett betegségek miatt kis létszámmal mentünk el, de ez a hangulatra nem volt hatással, egy jót beszélgettünk. A február közepi időpont miatt csak a fedett medencék voltak nyitva, ezek a viszonylag jó idő miatt hamar megteltek, sok látogató volt. A gyógyfürdő területén építkezés is folyik, ez vegyes érzelmeket keltett. Egyrészt örülünk kedvenc fürdőnk fejlődésének, másrészt félünk, hogy az eddigi nyugodt, családias hangulat a múlté lesz.

 

Február végi találkozónkon a betegségek miatt még mindig csökkentett létszámmal tudtunk részt venni. A gyűlésen Horváthné, Zsuzsát köszöntöttük névnapja alkalmából.

20170224_153252.jpg

 

A találkozón megbeszéltük márciusi programunkat is. Lesz munkánk a honvéd síroknál, részt veszünk a koszorúzáson és egy nagyobb távú kirándulást is szervezünk, valamint Nőnap, névnapok, születésnapok köszöntése van a programban 

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.