Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3.TÉK tájékoztató, névnapok.

Munkatervünknek megfelelően áprilisi találkozónkon a MH. 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ munkatársait láttuk vendégül. A vendéglátás szó szerint is értendő, hiszen a tervezett tájékoztató után névnapi ünnepség is volt, így vendégeink megkóstolhatták a feltálalt finomságokat. 

Az ülés első felében Márton Zsolt őrnagy úr, a Központ Érdekvédelmi részlegének vezetője és munkatársai tartottak tájékoztatót a nyugdíjasokat, igényjogosultakat érintő kérdésekről. 

Szóba kerültek az egészségügyi ellátás rendjével, az üdültetési szabályok változásával, a segélyekkel és a kegyeleti eljárásokkal kapcsolatos általános kérdések, egyedi problémák. 

A tájékoztatót itt nem részletezzük, egy kérdésre azonban ki kell térni: Az elmúlt hónapokban elterjedt hírek ellenére az egészségügyi ellátás rendje egyelőre nem változott, az igényjogosultak továbbra is a megszokott rend szerint vehetik ezt igénybe. 

A hivatalos rész után Márton őrnagy úr átadta a Központ üdvözlő levelét és ajándékát a jubileumi születésnapját májusban ünneplő Horváthné, Zsuzsának. 

Saját dolgainkra áttérve a hivatalos részben tájékoztattuk tagjainkat az elmúlt hónap eseményeiről, a Klub gazdasági helyzetéről, májusi terveinkről. 

Ezután három hónapot átfogó névnapi ünnepség következett. A múlt hónapban távollét miatt elmaradt, Gábor, József és Zoltán naposokat, az áprilisi Dénest és Tibort, valamint a májusi Irmát köszöntöttük virággal, illetve egy üveg itallal. Mivel az ünnep senkit nem ért váratlanul, így nagyon finom pogácsákat, süteményeket kóstolhattunk meg, az ilyenkor szokásos beszélgetések mellett.

Márton őrnagy úr interjút adott a Városi Televizíónak is az érdekvédelmi tevékenységről, ebben a Klub szerepéről.

Az eseményről képeket a Szervezeti élet és a Névnapok galériában nézhetnek meg.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.