Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áprilisi taggyűlés

Áprilisi találkozónk ismét a köszöntések napja volt. 

Az összejövetel első részében a vezetőség tájékoztatást adott az elmúlt hónapban végzett munkáról, az új, civil szervezetekre vonatkozó törvények betartása érdekében végzett és egyelőre nehézségeket okozó pénzügyi feladatokról. Adatszolgáltatással segítséget nyújtottunk egy, a szakdolgozatát készítő hallgatónak. Az ülésen megbeszéltük a május havi tervünk részleteit. 

A hivatalos rész után köszöntöttük az április hónapban névnapjukat ünneplő tagjainkat. 

Virággal „leptük meg” Semberyné Irmust, könyvvel Puskás Tibit és Sembery Dinit. Akinek szabad volt, megkóstolta Dini csékuti vörös borát, a többiek üdítőkkel koccintottak. Vércukor szintünket pedig süteményekkel szabályoztuk. 

Kedves eleme volt találkozónknak, hogy elfogadta meghívásunkat és eljött Hajdara László őrnagy úr. 

Laci klubunk megalakulása óta mentorunk volt. Ő tartotta a kapcsolatot a Honvédség részéről klubunkkal, tevékenységével nagyon sokat segített az indulásnál, jelentős szerepe volt működésünk segítésében, hozzá mindig bizalommal és eredménnyel fordulhattunk. Az élet (és az átszervezés) Őt is más területre szólította, így a mai találkozó a hivatalos elköszönés napja volt. 

A Klub tagsága nevében Puskás Tibor elnök köszönte meg Hajdara őrnagy úr munkáját, emlékül átadta a Klub köszönetét kifejező serleget és kifejezte reményünket, hogy a kapcsolatunk ezután is fennmarad. 

Válaszában Laci ismertette a kialakult helyzetet, megköszönte az elismerést. Beszélt arról, hogy mindig szívesen jött és segített bennünket, kapcsolatunk ha nem is hivatalos formában, de továbbra is megmarad. 

Az összejövetelről készült képeket a 2012április galériában tekinthetik meg. Mivel elnökünk érintett volt az eseményekben, az ajándékokat én adtam át, így több eseményről képileg lemaradtunk, ezért elnézést kérek. A fotók egy részét Sembery Dénes és Matting István készítette.

BK

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.