Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Augusztusi napjaink

2013-08-30-15.14.44.jpg2013-08-30-15.15.01.jpg

 Munkatervünkben augusztus közepére egy balatoni kirándulás szerepelt. Balatongyörökre szerettünk volna kirándulni, egy kis fürdéssel összekötve. Már-már legendás meteorológiai előre látásunk ismét sikert aratott. Közel két hónap kánikula után ez volt az első nap, amikor zuhogott az eső, így a tervezett kirándulás elmaradt. 

Az elmaradt kirándulással kapcsolatos mondatokkal kezdte beszámolóját az elmúlt havi eseményekről az Elnök is, amikor szokásos havi találkozónkon beszámolt. Máshol sem nagyon pörgött az élet, mert kívülről sem érkezett semmi megtárgyalni való információ. 

A gazdasági felelős beszámolt a Klub gazdasági helyzetéről, a bevételek alakulásáról, az év során még tervezett feladatok fedezetéről. Elmondta, hogy a tagdíj bevételek időarányosak, külső forrásról még nincsenek információink, de némi takarékossággal az éves terv összességében – a kiadások némi növekedésével- teljesíthető. Tájékoztatást adott a honvédsírokkal kapcsolatos kiadásbővülésről, az ezzel kapcsolatos javaslatot a tagság tudomásul vette. Végül pontosítottuk (módosítottuk) szeptemberi programunkat. 

Az összejövetelen köszöntöttük jubileumi születésnapján Elnökünket Puskás Tibort, kívántunk jobbulást a betegség miatt távollevő, szintén kerek születésnapos Matting Pistának.

 

A találkozó után a csapat átvonult a temetőbe. A kánikulai időszak elmúltával időszerű lett a 48-s honvédsírok rendbetételének megkezdése. 

Első lépésként megtisztítottuk a sírköveket, a sírok környékét, gaztalanítottunk, valamint új virágokat ültettünk és megbeszéltük a további, még az ősz folyamán esedékes feladatokat.

A készült képeket a  Képgaléria/Honvédsírok/Rendezés 2013.. menüpontban nézhetik meg.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.