Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszámoló közgyűlés

2012. január 27-n tartottuk meg a Klub 2011. évről szóló beszámoló közgyűlését.

Elsőként Puskás Tibor elnök számolt be a tavalyi évről. Beszámolójában szólt a klub helyzetéről, a Vezetőség munkájáról, a betervezett de elmaradt –elsősorban központi szervezésű – feladatokról. Ezután havi bontásban ismertette a tevékenységünket. Ezek részletezésére nem térünk ki, az oldalt látogatók ismerik tavalyi tevékenységünket. Megállapította, hogy a Klub, változtatásokkal ugyan, de végrehajtotta a munkatervben meghatározott feladatokat, az Alapszabálynak, jogszabályoknak megfelelően működött.


Binder Károly gazdasági felelős a Klub gazdasági helyzetéről számolt be. Tájékoztatta a közgyűlést, hogy a pénzügyi tevékenység törvényben szabályozott követelményei teljesülnek, a személyi és tárgyi feltételek rendelkezésre állnak. A Klub a NAV és a KSH felé irányuló jelentéseit megküldte. Ezután részletesen szólt a pénzügyi helyzetről, kiemelve, hogy a tagdíj befizetés 100 %-s. A részletes adatokat ezen az e-oldalon, és a non-profit szervezetek honlapján közzé tesszük.


Az Ellenőrző Bizottság jelentését Deés Sándor ismertette. Megállapította, hogy a Klub működése szabályszerű, javasolta a beszámolók elfogadását.


A hozzászólásokban Binder Károly kitért egyes, a beszámolóban nem szereplő kérdésekre. Ezen belül főleg a pályázatokkal kapcsolatos helyzetre. A Klub az elmúlt évben nem nyújtott be pályázatot, ennek okát a Klub lehetőségeinek csekély voltában látta. Mind a szakmai hozzáértés, mind a Klub személyi és tárgyi lehetőségei nagyon kicsik, így érdemi pályázatokon felelősséggel indulni, majd végrehajtani, meghaladja a Klub lehetőségeit.


Kovács László úr Devecser alpolgármestere hozzászólásában kifejezte elismerését. Megállapította, hogy a honvédség és a város kapcsolata már a város történelmének része, és jó dolog, hogy van egy kis csapat, amely tovább viszi a hagyományokat. Segítséget ajánlott a pályázatokkal kapcsolatos feladatokban. Tájékoztatta a tagságot, hogy alakulóban van a városban egy civil fórum, javasolta, annak munkájában aktívan vegyünk részt.


Erdős Géza nyá. alezredes a BEOSZ régió vezetője átadta az Elnökség üdvözletét, és elismeréssel szólt a klub munkájáról. Tájékoztatást adott a várható eseményekről, melyekben jelenleg még sok a bizonytalan tényező.


A beszámolókat a Közgyűlés egyhangúan elfogadta.


Az ülés további részében a tagság elfogadta a 2012. évre vonatkozó munka és pénzügyi terveket, megerősítette BEOSZ tagságunkat, megválasztotta a BEOSZ országos küldött gyűlésére delegálandó tagokat, és a májusi vezetőség választást előkészítő Jelölő Bizottságot..
……………………………………………………………………………………………….


Ui.: A szokástól eltérően nem mellékelünk fotókat. A fotózásra felkért Sembery Dini egy váratlan objektív ok miatt nem volt jelen, akik szoktak, nem hoztak fényképezőgépet, nálam volt, de a sok szereplés miatt teljesen elfeledkeztem róla. Elnézést kérünk.
BK

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.