Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Celldömölkön

 

Több mint egy éve nem voltunk Celldömölkön. Ez idő alatt a Vulkán-fürdőt átépítették, bővítették, kialakult egy komplett gyógy- és termálfürdő komplexum. Bár a fejlesztések még most is folyamatban vannak, látható, hogy egy komoly létesítmény alakult ki. Ez, a Ság-hegy, a környék egyéb nevezetességei megfelelő alapot adhatnak a turizmus fejlődéséhez.

Mi természetesen csak a szokásos lubickolásra mentünk. Szép, de elég hideg idő volt, így az idő nagy részét a fedett részen töltöttük, a kinti medence részbe csak néhányan merészkedtek ki. A víz nagyon kellemes volt, jólesett mindenkinek.

A fürdő előtti téren rendezték meg a Márton-napi kirakodó vásárt, ezt a fürdés után gyorsan megnéztük, de a meleg víz után a kinti hideg nem volt túl csábító, így indultunk haza.

 

 

20141115_120902.jpg

 

 

 

 

 

 

Az új komplexum

20141115_112922.jpg

 

 

 

 

 

 

Jobb benn a melegben

20141115_105741.jpg

 

 

 

 

 

 

Bátor hölgyeink (középen) a kinti medence részben

20141115_120838.jpg

 

 

 

 

 

 

Indulunk haza (A csapat fele)

*****, 

A celldömölki kirándulással gyakorlatilag befejeztük ez évi programjainkat. Az éves tervünkben szereplő rendezvények döntő részét megtartottuk, sőt bővült is tevékenységünk. A kirándulások, fürdő látogatások mellett voltunk főző versenyen, ápoltuk a honvéd sírokat, részt vettünk a hadisír felmérési programban. Rendszeres kapcsolatot tartunk a területen élő igényjogosultakkal, segítséget nyújtunk problémáik megoldásában, köszöntjük őket jeles napjaikon. Rendszeres és korrekt kapcsolatot tartunk fenn a HM. , a BEOSZ szerveivel, az önkormányzattal, a régió hasonló klubjaival.

December végén a szokásos vacsorával köszönünk el 2014-től.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.