Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy nagyon jó hétvége.

Az időjárás előrejelzésekben bízva, jó kedvvel indultunk Kenesére péntek délután. A jó kedvnek hamar vége lett, ugyanis úgy érkeztünk meg az üdülőhöz mint anno Clinton elnök Taszárra. Váratlanul és meglepetésszerűen. A bürokrácia útvesztőiben valahol eltünt a foglalásunk, így a csapat megérkezése némi meglepetést keltett, komoly esélye volt, hogy fordulhatunk vissza. Szerencsére az üdülő dolgozói nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, így hosszas telefonálás után mégis elfoglalhattuk szobáinkat. Úgy voltunk vele, hogy rossz kezdés után csak jó jöhet. Ebben nem is csalódtunk. Már rendszeres ez a program, de az idei nagyon jól sikerült. Csodálatos idő, remek ellátás, nagy séták jellemezték a hétvégét.. Talán ez volt az első igazi nyári hétvége, a létesítmények nagy része már kinyitott, lehetőségünk volt lángost, sűlt halat, fagylaltot fogyasztani, mindezt hideg sörrel leöblíteni. A bátrabbak, -Kőszegi Kinga és Pista a vizet is kipróbálták- (meglepően sokan fürödtek a szép, tiszta vízben), mások, Puskás Tibi és én a várható nyugdíj változásokra hivatkozva a kishajó vezető vizsga letételéhez szükséges gyakorlatot próbáltuk megszerezni.

Esténként szimpozion keretében különböző folyadékok emberi testre gyakorolt hatásának kérdéseit beszéltük meg. Mivel ez igen fontos kérdés, a vita éjfélig is elhúzódott és igen magas színvonalú volt. Szóba került a vulkáni tevékenység, illetve a napsütés hatása bizonyos folyadékok előállításában. A vitához  Sembery Dini és Kőszegi Pista saját termelési tapasztalataikat, illetve azok eredményeit biztosították, mások pedig gyári termékekkel járultak hozzá. Mivel a vitát péntek este nem tudtuk lezárni, így szombat este folytatódott, de megállapítottuk, hogy ez a kérdés máskor más helyen még további konzultációkat igényel..

Szombat éjszaka félelemmel vegyes csodálattal néztük a Balaton felett tomboló vihar képeit. A jó kilátásnak köszönhetően egyszerre láttuk az északi és déli part, valamint a víz feletti szinte szüntelen villámlást. Szerencsére reggelre a vihar elvonult, a jó idő visszatért.

Összességében egy nagyon jól sikerült hétvége volt, sok nevetéssel, gondtalan szórakozással. Mindenesetre megállapodtunk, hogy a házi vérnyomás és cukorszint mérő készülékeinket, elkerülendő a nagyobb lelki megrázkódtatást, három napig nem használjuk. Rossz lelkiismeretünket bizonyítja, hogy liftezés helyett többen választottuk a 4 emelet lépcsőzést.

Köszönjük az üdülő személyzetének kedvességét, segítőkészségét.

Az eseményről készült képek egyrészét galériánkban megtekinthetik.

/A félreértések elkerülésére: bár a hétvége a Klub éves programjában szerepel, a részvétel teljesen önkéntes és önköltséges./

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.