Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elkezdtük az évet, tájékoztató 2.0

Immár hagyományosan, évi programunkat a celldömölki gyógyfürdőbe tett látogatással kezdtük. Az is hagyomány, hogy ilyenkor mindig rossz időt fogunk ki, a szél miatt nagyon hidegnek tűnt az idő. A szokásos csapat találkozott szombaton a 8-s parkolójában és indult Celldömölkre. Már nagyon vártuk és nem is csalódtunk, nagyon kellemes és főleg meleg víz várt bennünket.

 

A vízben a szokásos beszélgetés folyt. Szóba került a bázisról korábban készült fényképek helyzete, úgy tűnik végre tényleg konkrétum lesz belőle és rövidesen felkerülhetnek a Klub oldalára. A képek miatt természetesen a régi emlékek , sztorik is előjöttek, de beszélgettünk a rövidesen induló metszési szezonról meg a ….. –ról, meg a ….-ről is.

A kellemes fürdés után, mivel az idő nem javult gyorsan elköszöntünk egymástól és irány haza. Még a kép is „futtában” készült. (Tényleg nagyon kellemetlen idő volt.)

 

cell2013.jpg

Más:

A legújabb ismeretek szerint a "kórházi helyzet" így áll:

Egyelőre senkinek nem kell csinálni semmit. A Honvédkórház a régi rend szerint vehető igénybe. A elképzelések szerint a Kieg. (ezt használom, ezt mindenki ismeri,) fog mindenkit kiértesíteni a teendőkről. A Klub szerepe ebben egyelőre tisztázatlan.

Szokásunktól eltérően előre tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy várhatóan április hónapban egy tájékoztató rendezvény lesz a Kieg részéről, melyre már most minden érintettet meghívunk. A pontos időt és helyszínt oldalunkon közölni fogjuk.

BK:

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.