Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elköszöntünk az óévtől

Hagyományainknak megfelelően Noszlop híres fogadójában egy vacsora keretében köszöntünk el 2015-től. A vacsorán tagjaink és családtagok vettek részt, a hadsereget az MH. HKNYP. 3 TÉI. állományából kapcsolattartónk, Márton Zsolt őrnagy úr képviselte.

Az est kezdeteként Puskás Tibor elnök köszöntötte a résztvevőket. Röviden összefoglalva az elmúlt évet, megállapította, eredményesen zárjuk az évet. A terveinkben szereplő feladatokat teljesítettük, a klubélet folyamatos volt, céljainknak megfelelően alakult. Megköszönte tagjaink munkáját, a következő évhez sok sikert, a vacsorához jó étvágyat kívánt.

 

dscn9993.jpg

Tibor elköszön a óévtől

dscn9997.jpg

Egy pohár pezsgő

Az est következő részében először Kőszegi Istvánt köszöntöttük kerek születésnapja alkalmából. Ezt eredetileg nem ekkorra terveztük, de a világpolitika beleszólt. Pista elfoglaltsága miatt a tervezett időben és módon nem tudtunk találkozni, most egy részét pótoltuk.

dscn9994.jpg

Kőszegi Pista köszöntése

A közelgő István névnap két tagunkat is érintette. Névnapjuk alkalmából ezen a vacsorán köszöntöttük Őket.

dscn9996.jpg

dscn9995.jpg

István nap

dscn0004.jpg

Matting Pista köszöntése

Az est további részében már a kulináris kérdések játszották a főszerepet. Finom vacsora, desszert és (főleg üdítő) italok, beszélgetés, anekdotázás következett.

dscn0002.jpg

dscn0001.jpg

Megérkezett a vacsora

(Sajnos örömünk most sem lehetett felhőtlen. Tudomásul kell vennünk, hogy nem óvodai kiscsoport, hanem nyugdíjas klub vagyunk, ennek összes következményével.)

Késő este köszöntünk el egymástól, kívánva kellemes ünnepeket, boldog új évet.

A vacsorával 2015. évi hivatalos programunk befejeződött, de a munka nem állt meg. Vezetőségi (nagyzolunk egy kicsit: Elnökségi) ülések, konzultációk következnek, előkészítendő a 2016-s évet, az idei elszámolást és az újabb Alapszabály módosítást.  

Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjük támogatásukat, érdeklődésüket, kívánjunk békés, boldog ünnepeket, sikerekben gazdag 2016. évet, erőt, egészséget.

BK

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.