Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Év vége 2017.

Az év végére már csak néhány rendezvényünk maradt. Facebook oldalunkon már beszámoltunk ezekről, itt röviden összefoglaljuk az elmúlt bő egy hónap történéseit. Sajnos a náthával vívott küzdelemben többen alulmaradtak, így programjainkon tagjaink egy része nem tudott megjelenni.

November végi találkozónkon névnapi és kerek születésnapos köszöntésekre került sor. Névnapjuk alkalmából köszöntöttük két Erzsébetünket. (Meg engem, születésnap miatt is, ha ott tudtam volna lenni. BK.)

Örömmel köszöntöttük és gratuláltunk klubtagunknak, Fábián Sándornak, akinek megjelent első verseskötete. Sanyi kellemes perceket szerez nekünk minden találkozónkon, szívesen hallgatjuk meg új verseit. Reméljük szerzői tevékenysége eredményesen folytatódik a jövőben is.

Meg kell említenünk azt is, hogy két további klubtagunk is eredményesen szerepel más területeken. Sík Zoltán itthon és külföldön is rendszeres és eredményes résztvevője futó versenyeknek, jelenleg is egy nagy versenyre készül, míg Katona Józsi a hagyományőrzés területén végez az egész országban eredményes munkát.

A találkozón sok szó esett a következő évi feladatokról, lehetőségeinkről is. Hagyományos programjaink kiegészülnek volt laktanyánkban végzendő feladatainkkal. Jövő évi terveinket már ezek figyelembe vételével készítjük el.

November végére még beiktattunk egy gyógyfürdő látogatást is, az egyre szebb Mesteri fürdőbe mentünk el. Az idő szokás szerint rossz, a víz jó volt.

Megkezdtük a munkát leendő klubhelyiségünkben is. Első lépésként megtörtént a jelenlegi helyzet felmérése, az első nagyvonalú elképzelések kialakítása, melyet 2018-ban sok munka fog követni.

Ez volt az egyik központi témája hagyományos évvégi vacsoránknak is,  melyet Tósokon egy nagyon kellemes különteremben fogyasztottunk el. A lassan védjegyünknek számító nagyon rossz idő ellenére tagjaink jelentős része el tudott jönni.

Fehér asztal mellett köszöntöttük névnapjuk alkalmából Istvánjainkat. A vacsorán Puskás Tibor elnök emlékezett meg a 2017-s év főbb állomásairól, a következő évre kialakított elképzelésekről.

A vacsorán készült képeket megnézhetik a Képgaléria/Óév búcsúztatók/Óév 2017 menüpontban.

A finom vacsora fogyasztása során a szokásos beszélgetések, élménybeszámolók, a klubhelyiség kialakításával kapcsolatos elképzelések hangzottak el, majd egymásnak boldog új évet kívánva zártuk ez évi programjainkat.

A munka természetesen nem állt meg. Megkezdtük a 2018. évi Közgyűlés anyagának előkészítését, a 2017. évről szóló beszámolók és a jövő évi tervek formába öntését.

Köszönjük eddigi figyelmüket.

Minden kedves olvasónknak, ismerősünknek, barátainknak kívánunk

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

ÉS

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET.

BK

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.