Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évvége

        November 30-a volt az utolsó az idei havi összejöveteleink között. A találkozó "munka" részében Puskás Tibor tájékoztatta tagjainkat az elmúlt hónap eseményeiről. Ennek keretében többek között elmondta, hogy befejezéséhez közeledik a környéken élő majd 80 igényjogosult honvédségi nyugdíjas felkeresése, adataik, helyzetük pontosítása esetleges gondjaik felmérése. Tájékoztattuk Őket a Klub lehetőségeiről, szerepünkről a Honvédség hivatalos szerveivel való kapcsolattartásban. Ezt a feladatot a jövőben folyamatosan szeretnénk végezni, segítséget nyújtva azoknak, akik rászorulnak. Én tájékoztattam a tagságot a Klub gazdasági helyzetéről. Összességében gazdálkodásunk a tervek szerint folyik, a bevételek nagy része befolyt, a további működés biztosított. Megtörtént az internetes oldalunk bővítése, így a megnövekedett tárhely kapacítás miatt nagyobb lehetőségeink lesznek. Olvasóink ebből csak annyit vesznek észre, hogy az oldalon nem lesznek hirdetések és jóval több anyag feltöltésére lesz lehetőségünk.

      Tibor ismertette a 2013. évi program tervezetét, ezt megbeszéltük, a végleges változatot a januári beszámoló közgyűlés elé terjesztjük.

      Rögzítettük az évbúcsúztató helyét és idejét. Azóta megtörtént a hely lefoglalása, az est megszervezése.

     A találkozó további része a köszöntésé volt. Összevonva köszöntöttük a november-december havi névnaposainkat. Két Erzsébetünket virággal (cserepessel, hogy konkrétan kifejezhessék esetleges kritikájukat a vezetőség felé), a két Istvánt pezsgővel köszöntöttük. Én egy könyvet kaptam (mostmár tényleg meg kellene tanulni olvasni) meg egy serleget öregedésem igazolására. Sajnos megint én voltam a fotós is, meg az ajándékátadó is, így pont az átadásokról nem tudtam képet készíteni. Az ünnepeltek gondoskodtak szilárd és folyékony kellékekről, így a találkozót kellemes csevegéssel zártuk.

BK.

dscn9452.jpgdscn9453.jpgdscn9454.jpgdscn9455.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.