Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Koszorúzás, gyógyfürdő.

Két rendezvényünk volt az elmúlt héten.

Október 15-én koszorút helyeztünk el az egy évvel ezelőtt avatott Emléktáblánál, csendben megemlékezve bajtársainkról, a volt alakulatokról.dscn9440.jpg

dscn9445.jpg

 

Szombaton szokásos őszi programunkat teljesítve mentünk Celldömölkre, ismét meglátogatni a gyógyfürdőt. A szokásoknak megfelelően az időjárás most sem fogadott minket a kegyeibe, elkaptuk az első őszi ködöt, szinte semmit nem lehetett látni az útból. Később, másoktól tudtuk meg, hogy a Somló környékén egész kivételes állapotú köd volt, többen még le is fényképezték, mondván nem láttak még ilyet. Azért odaértünk, nagyon jó volt a szüretek során megfáradt testet kényeztetni. Az idén már negyedszer voltunk fürödni, ahogy öregszünk ez a program egyre népszerűbb lesz, kár hogy esetenként 100 km-t kell autózni.

A héten rendezték meg Balatonkenesén a Katonanemzedékek Országos Találkozóját, ezen Klubunk részéről Puskás Tibor elnök vett részt. A találkozóról részletesen nem tudósítunk, ez megtalálható más honlapokon. Egy következtetést azonban levonhatunk, a jövőben egyre inkább csak magunkra számíthatunk.

Más:

Devecser vonzáskörzetében sok nyugdíjas katona, illetve özvegy igényjogosult él. Velük eddig kevés kapcsolatunk volt. Most rendelkezésre állnak az adataik, a jövőben megpróbáljuk felvenni velük a kapcsolatot, lehetőségeinknek és helyzetüknek megfelelően segíteni Őket.

BK

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.