Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közgyűlés 2018.

A Városi Könyvtár különtermében tartottuk 2018. évi Közgyűlésünket.

Sajnos nagyon rossz eseménnyel kezdődött. Néhány perccel a kezdés előtt tudtuk meg, hogy társunk, Horváth Zsuzsi vesztett a betegségével vívott harcban. Mindenki a rossz hír hatása alatt állt, nagyon nehéz volt az eredeti tervek szerint elkezdeni és végig vezetni a Közgyűlést.

Rövid emlékezés után Puskás Tibor elnök köszöntötte a résztvevőket és vendégeinket. A Közgyűlésen Devecser Város Önkormányzatát Ferenczi Gábor úr a város polgármestere és Vörös Tibor  úr, önkormányzati képviselő, képviselte. A honvédség részéről Soós Gyula őrnagy úr a MH 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka, Csatári Zsanett főhadnagy a MH 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ érdekvédelmi tisztje, a  BEOSZ részéről Berdó Gábor Károly nyá. százados úr, a BEOSZ KDR vezetője, a BEOSZ elnökségi tagja vett részt közgyűlésünkön.

A tisztségviselők megválasztása után a Közgyűlés a szokott rend szerint zajlott. Az elnökség beszámolt a 2017. évben végzett munkáról, ennek pénzügyi, gazdasági jellemzőiről, beterjesztette a 2018.évi munka és pénzügyi tervet.

A végzett munkát honlapunkon részletesen bemutattuk, részleteire itt nem térünk ki, a gazdálkodásunkkal kapcsolatos adatokat honlapunkon szokásos módon nyilvánosságra hozzuk.

 Úgy értékeljük, hogy tavalyi munkánk eredményes volt, céljaink nagy részét elértük, vállalt feladatainkat teljesítettük. Ezekben nagy segítséget nyújtottak a város vezetői, a honvédség szervei, a BEOSZ képviselői. Segítségüket Emléklappal és a klub logóval ellátott pólójának átadásával köszöntük meg.

Az Alapszabályunkban meghatározott célok alapján készítettük el és terjesztettük a Közgyűlés elé a Klub 2018. évi munka és pénzügyi tervét. A tervek tartalmazzák vállalt kötelezettségeink további teljesítését, a szabadidő tartalmas eltöltésével kapcsolatos terveinket, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a Meggyeserdő fejlesztésével kapcsolatos feladatokra. Úgy véljük, a várhatóan rendelkezésünkre álló eszközök, ha szűkösen is, de biztosítani fogják céljaink elérését.

A hozzászólók elismeréssel szóltak a Klub tavalyi munkájáról, és szóba kerültek konkrét kérdések, megoldási lehetőségek is, és egyöntetűen biztattak bennünket arra, hogy a továbbiakban is ezen a színvonalon folytassuk munkánkat.

A továbbiakban a májusban esedékes elnökség választással kapcsolatos kérdésekre, a Jelölő Bizottság összetételére, a küldött személyére vonatkozó javaslatokat tárgyaltuk meg.

A határozathozatal során a Közgyűlés a beterjesztett javaslatokat egyhangúan elfogadta.

A MH. 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka Puskás Tibor, Binder Károly és Kőszegi István munkáját Emléklappal és könyvjutalommal köszönte meg.

A találkozó zárásaként névnapján köszöntöttük Fábiánné, Sára asszonyt, Adamek Attilát, kerek születésnapja alkalmából Sik Zoltánt,  valamint pontosítottuk februári programunkat.

Képek a Képgaléria/Szervezeti élet/Közgyűlés 2018. alatt tekinthetők meg.

BK

 

(Elnézést kérek, hogy nincs mindenről kép. Nehéz egyszerre levezető elnöknek, előadónak és tudósítónak lenni. Ha sikerül, pótolni fogom. BK)