Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megint fürödni voltunk

  

Az augusztusi terven felüli kirándulás után az éves programunk ismét gyógyfürdőbe irányított bennünket. A szüreti munkálatok miatt terveztük az őszi fürdést ilyen korai időpontra, de az időjárás megint közbeszólt, vannak olyan tagjaink, akik már a szüreteléssel foglalkoztak. Biztosan Ők is örültek a csendes és tartósnak ígérkező esőnek, ami a 8-s mellett találkozó csapatot fogadta.

Gyors szavazás, irány Mesteri!

Az eső elállt, így a szabadtéri medence mellett döntöttünk. Talán a borongósabb idő miatt ma kevesebb volt a vidámság, több a csendes beszélgetés. Nagyon jó volt a víz, többször kellene eljönni, ránk férne.

A Klub nagyon sok meghívást kap fürdőprogramokra az ország minden részéből. Mennénk mi szívesen, de az elfoglaltságok, az utazási költségek eléggé behatárolják a lehetőségeinket. Tudjuk, az igazi egy több napos kúra lenne, de erre szervezett formában egyelőre nincs módunk.

Igyekszünk kihasználni a környék lehetőségeit, szerencsére a bőség zavarával találkozhatunk, de a beszélgetésekben már felmerülnek új helyszínek. Lehetséges, hogy a jövő évtől már egy-egy nagyobb kirándulás keretében gyógyvizek terén is kilépünk a megyéből.

dscn9752.jpgdscn9755.jpg

dscn9758.jpg 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.