Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megint gyógyfürdőben

Már kezdtem idegeskedni, hogy legendás időjárás előrejelző képességünk csődöt mondott (jó idő volt, amikor valahova mentünk), de szombat reggelre minden helyre állt.

Az elmúlt hetek nyárias időjárása után, megint eltaláltuk az első(?) téli(?) napot,  hideg, eső és szél fogadott bennünket, mikor találkoztunk. Mesteribe, a gyógyfürdőbe mentünk az éves kiránduló programunk záró eseményére.

Ilyenkor már a fürdő is téli üzemmódban van, csak a barlangi medence és az új fedett kis medence üzemel. Aznap mi voltunk az első vendégek, így nyugodtan választhattunk, melyikbe megyünk. A fedett kinti medencére esett a választás, ezt még nem ismertük. Kicsi (20 fő befogadó képességű) és meleg (37-38 fok). Arra szolgál, amire egy téli üzemben szolgálhat: kúráljuk magunkat a gyógyvízben és beszélgetünk, nyitottsága miatt az ember egy kicsit a szabadban is érezheti magát.

20151121_104538.jpg

Az új recepció és a kismedence

 

Ezt tettük, tényleg egy nyugodt, beszélgetős délelőttöt töltöttünk el a vízben, ránk fért. Pihenés és gyógyulás, kellemes környezetben. Ezt egyébként mások is tudják, mire eljöttünk, a fürdő gyakorlatilag megtelt.

20151121_094758.jpg

 

Ezzel a kirándulással gyakorlatilag befejeztük az évet. Még egy november végi találkozó és a hagyományos év végi elköszönés van hátra, ezzel teljesítjük az éves terveinkben szereplő feladatokat.

A munka azonban nem áll le. Folyik a következő év tervezése, a Közgyűlés előkészítése, a beszámolók elkészítése is. Jogszabály változás miatt újra módosítani kell az Alapszabályunkat. A Klub jövőre ünnepli megalakulása 10. évfordulóját, ennek előkészítése folyamatban van.

Ezeket úgy kell megcsinálnunk, hogy a január végére tervezett Közgyűlés ezekről dönthessen. Nem fogunk unatkozni.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.