Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mesteriben jártunk

 Az év utolsó tervezett fürdésére indultunk szombaton. Már régebben beszélgettünk arról, hogy a közelben nagyon sok jó gyógyfürdő van, így a tervezett Celldömölk helyett Mesteribe indultunk el. Sajnos kevesen voltunk, a csapatot betegségek sújtják, többeknek más fontos elfoglaltsága akadt. Így az utat felderítésként fogtuk fel, ráadásul eredményes is volt. Zsó és Én régebben sokat jártunk ide, így meglepett bennünket az a fejlődés, mely ebben a kicsi, de nagyon jó gyógyhatású fürdőben látható. Vize főleg mozgásszervi bajok kezelésére alkalmas, kénes jellegű, most már fedett és több nyitott medencével is rendelkezik.

Október második fele miatt eleve a fedett részt céloztuk meg. Nagyon szép kialakítású medence, de a vize kissé hideg volt, lehet, hogy azért, mert mi voltunk az aznapi első vendégek. Kis idő múlva a bátrabbak, Zsó és Tibi nekiindultak felderíteni a nyitott medencét és rövidesen az egész csapat átköltözött. Ez nem volt kellemes, mert a gyönyörű napsütést elég élénk szél kísérte, így a költözést gyorsan le kellett bonyolítani. Az ottani víz aztán mindenért kárpótolt. Szép környezet, meleg víz, napsütés, október 19.-én, maga a csoda. Beszálltunk a medencében folyó játékba is. A szél sok falevelet sodort a medencébe, ezek kihalászása sok mozgással, tréfával járt.

Úgy véljük, a fürdő több érdeklődést érdemelne. Rajtunk kívül csak a helyben lévő kempingben tartózkodó külföldiek használták, pedig érdemes meglátogatni. Csendes, nyugodt hely, tényleg a gyógyulásra szolgál.

Nagyon jó tapasztalatokkal és felfrissülve zártuk a napot és ezzel az idei fürdőzéseket is.

BK2013-10-19-09.29.35.jpg2013-10-19-11.23.52.jpg2013-10-19-11.27.24.jpg2013-10-19-11.27.29.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.