Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Névnap, fényképek

zsuzsa13-001.jpgFebruári találkozónk a Zsuzsanna nap jegyében kezdődött. Horváthné Zsuzsát a Klub virággal köszöntötte névnapja alkalmából. Zsuzsát nem érhette ez meglepetésként, mivel süteménnyel, pogácsával és innivalóval várt bennünket, így kellemesen kezdődött a találkozónk. 

A hivatalos részben Tibor tájékoztatta a tagságot az elmúlt egy hónap eseményeiről, valamint pontosítottuk a március havi programot.

A Nemzeti Ünnepi koszorúzás, a Nemzetközi Nőnap, a Sándor, József és Zoltán névnap és a Művelődési Ház kapacitása a tervezett program módosítását tette szükségessé. 

A következőkben tájékoztattam a taggyűlést a Klub aktuális pénzügyi helyzetéről. Beszámoltam a NAV felé elküldött jelentésről, az Önkormányzat támogatásának elszámolásáról. Tájékoztatást adtunk az egészségügyi ellátási rendben pillanatnyilag érvényes helyzetről, melynek leglényegesebb eleme, hogy egyelőre minden változatlan, az igényjogosultak az ellátás a régi rendszer szerint vehetik igénybe. 

A terv szerint egy egészségügyi előadás is lett volna, ez az előadó hiányában elmaradt, helyette a szokásos beszélgetéssel zártuk a találkozót..

zsuzsa13-002.jpgMás: Tagjaink végre betartották igéretüket, a találkozón mintegy száz darab régi fényképet kaptam.

Megkezdem ezek válogatását és feltöltését az oldalra. A képeket egyelőre nem tudom idő és téma szerint csoportosítani, talán egyszer lesz rá idő. A képeken szereplő személyeket megpróbáljuk név szerint azonosítani, a kép készítésének időpontját meghatározni.

Nehezebb feladat lesz a képek készítőit meghatározni, erre egyelőre nincs megoldásunk.

Előre is kérem a képeken szereplőket, járuljanak hozzá a közzétételhez. Ha valaki nem kíván szerepelni, kérem jelezze, azonnal eltávolítjuk.

Kérem a képek készítőit is, járuljanak hozzá a közléshez, illetve közöljék szerzői voltukat.

Míg ellenkező információ nem érkezik, a képek felkerülnek az oldalra a Képek anno... galériába.

Köszönöm.

BK.

 

 

 

 

  

   

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.