Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Névnap, gyógyfürdő

 

Február havi találkozásunk az ünneplés jegyében telt. A rövid hivatalos rész után, névnapja alkalmából Horváth Zsuzsit köszöntöttük, majd jubileumi születésnapja alkalmából Mádli Jóska kapta meg emléktárgyát.
 
Az esemény Zsuzsinak sem volt meglepetés, hiszen finom süteményekkel, somlói borokkal és üdítővel lepett meg bennünket. A szokásos beszélgetés során elfogyasztottunk mindent, jókedvvel és a másnapi találkozásra készülve köszöntünk el egymástól.
 
Szombat reggel szép, de nagyon szeles időben találkoztunk Devecser mellett. Célunk Celldömölk volt, a gyógyfürdő. Úgy látszik sosem tudunk kedvező időjárást kifogni, az erős szél még a leterhelt autókban is érzékelhető volt.
 
Ezek után nagyon jó volt a meleg gyógyvízbe merülni. A közeledő tavasz a fürdő látogatóin is érzékelhető volt, így elégedetten állapítottuk meg, ha az izmaink, csontjaink itt-ott fájnak is, a szemünk nem sokat romlott…
 
A beszélgetések is a közelgő tavasz jegyében folytak. A lányok a közelgő kerti munkákról, a fiúk a szőlők állapotáról cseréltek információt, de szóba kerültek a csodakenőcsök is, illetve néhány ebéd is megfőtt a medencében.
 
A fürdő látogatás rendszeres programunk, sokat segít egészségi állapotunk javításában. Most is mindenki elégedetten jegyezte meg, milyen jól esett a mai fürdés.
 

A szél sajnos nem állt el, így gyorsan elköszöntünk egymástól és indultunk haza

 

Képeket a Névnap, gyógyfürdő galériában nézhetnek meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.