Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Óév búcsúztatás 2012.

Egyáltalán nem világvége hangulatban gyülekeztünk december 21-én este Noszlop országos hírű fogadójában. A Fogadó régi ismerősünk, tulajdonosával többünket több évtizedes ismeretség köt össze és előző évi tapasztalataink alapján egyhangú döntés volt a hely kiválasztása. 

Az év utolsó közös rendezvényén köszöntünk el egymástól, az óévtől. 

Az est rövid hivatalos résszel kezdődött. Márton Zsolt őrnagy úr, a MH. Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ főtisztje köszöntötte Klubunkat, adott rövid tájékoztatást, majd a Devecser vonzáskörzetében élő igényjogosultak körében végzett munkáért adott át emléktárgyat Horváth Sándor és Puskás Tibor részére.

A továbbiakban Puskás Tibor elnök szólt a résztvevőkhöz, megköszönve az év során végzett munkát, kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánt tagjainknak. A Klub tagjainak köszönetét tolmácsolva oklevelet adott át Kőszegi Istvánnak, aki jelentős szerepet vállalt a Honvédség és a Klub kapcsolatainak ápolásában. 

A rövid hivatalos rész után már a szórakozásé volt a főszerep. A nyitótáncot a ház urának finom pálinkája járta, melyet nagy élvezettel fogyasztott el az a néhány kiválasztott, akit a sors nem vert meg azzal, hogy ezen a nevezetes napon is autókáznia kellett. Ezt követte igény szerint édes vagy száraz pezsgő, a szerencsésebbeknek visszatért a kölyök(pezsgő)koruk… 

Az alapozást követte a vacsora, mely az előzetes kiválasztás miatt mindenkinek a kedvére szabott volt és méltó a Fogadó hírnevéhez. Lehet, hogy az elmaradt világvége miatt, de a hangulat a szokottnál is vidámabb, felszabadultabb volt, mindenki nagyon jól érezte magát. 

Vacsora után még jó egy órát beszélgettünk, tréfálkoztunk és nehéz volt összeszedni a csapatot a hazainduláshoz… 

Megegyeztünk, jövőre ugyanitt. 

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Szabó Péter úrnak és munkatársainak a jól sikerült estéért. 

Összefoglalva a Klub 2012-re vonatkozó tervei nagyrészt teljesültek, jó volt visszaemlékezni rá ezen a jól sikerült estén. 

Januártól ismét a dolgos hétköznapok jönnek. Véglegesíteni kell a 2013. évre vonatkozó terveinket, elkészíteni a végzett munkáról, gazdasági helyzetünkről szóló beszámolókat, módosítani Alapszabályunkat és ezeket a Közgyűlés elé terjeszteni. Célunk továbbra is az, hogy ez a kis közösség egy év múlva ugyanolyan örömmel emlékezzen az évre, mint ahogy most sikerült.

Képeket az Óév2012 albumunkban láthatnak.  (A képeket a beérkezés ütemében bővítjük.)

A képeket Sembery Dini, Matting Pista és jelen sorok írója készítette.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.