Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Óév búcsúztató 2014.

Pénteken este a noszlopi Lucullus fogadóban köszöntünk el az óévtől. A hagyományos vacsorán részt vettek a Klub tagjai, a családtagok és elfogadta meghívásunkat Soós Gyula őrnagy úr a veszprémi Toborzó és Érdekvédelmi Központ parancsnoka, valamint Márton Zsolt őrnagy úr, fő kapcsolat tartónk a Honvédség részéről.

Elsőként névnaposainkat köszöntöttük. A Klubtól könyvet, a barátoktól ajándékot kapott a két István. Kerek születésnapja alkalmából serleggel köszöntöttük Márton őrnagy urat.

Puskás Tibor elnök köszöntötte a résztvevőket, röviden értékelte az elmúlt évet, megköszönte tagjaink munkáját. Soós őrnagy úr először volt nálunk, ennek emlékére Devecser város történetéről szóló könyvvel ajándékoztuk meg.  Két tagunk, Horváthné, Zsuzsa és jelen sorok írója végzett munkája elismeréseként Emléklapot és könyvjutalmat kapott a Központtól.

Egy pohár pezsgő, koccintás majd a vacsora következett, melyet a Lucullus színvonalához méltó külsőségek között és nagyon jó ízben szervíroztak. A finom vacsorát, a jó étvágyat megalapozta a ház ajándékaként felszolgált aperitif, így mindenki teljes megelégedéssel fogyasztotta a finom falatokat.

Desszert, somlói, majd este kilencig tartó beszélgetés, anekdotázás követte a vacsorát. Jó hangulatban köszöntünk el, kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánva egymásnak.

Köszönjük a fogadó munkatársainak és személyesen Melindának a vacsora érdekében végzett munkáját.

Ezzel a Klub a 2014. évre tervezett programját teljesítette. Most ismét munkás napok következnek. Beszámolók összeállítása, a Közgyűlés előkészítése, a 2015-s év tervezése következik, legközelebb január végén találkozunk.  

A vacsorán készült képeket a Képgaléria/Óév búcsúztatok/Óév 2014 menüpont alatt tekinthetik meg.

BK.

xxxx

A Facebookon már jeleztük, hogy Ficzay István százados úr hagyatékából több régi fényképet kaptunk. A vacsora előtt alkalmunk volt rá, hogy az "öregekkel" átnézzük ezeket a képeket. Több szereplőt sikerült azonosítani, a képeket rövidesen közzétesszük. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.