Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárváron jártunk

 

„Az időjárás a katona barátja!” szokta mondani J.S. alezredes, a 7477 egykori parancsnoka. Ez jutott eszembe, amikor kedd reggel találkoztunk. Gyönyörű napsütés és metszően hideg szél fogadott  a 8-s út melletti parkolóban. Sárvárra igyekeztünk, az év első közös programjára. Az egyből látszott, hogy a gyógyfürdő szabadtéri medencéit inkább belülről fogjuk nézegetni.

Ez lett az első olyan programunk, melyet nem hétvégén, hanem –kihasználva a fürdő által biztosított lehetőséget- a keddi nyugdíjas napon bonyolítottunk le. A hétköznap a létszámon is meglátszott, a nátha által egyébként is megtizedelt csapatunk hivatalos ügyintézések miatt csak hét fővel tudott részt venni a kiránduláson. Először mentünk Sárvárra, de a magán látogatások révén természetesen ismerjük a fürdőt.

Sárvár a szokott színvonalon várt bennünket. Kellemes környezet, jó víz, nagyon sok vendég. Találkoztunk várpalotai, tapolcai és persze ajkai ismerősökkel. Sajnos az idő nem javult, így időnk nagy részét a fedett részen töltöttük, ki csak pár percre merészkedtünk.

Éves tervünkben több gyógyfürdő látogatás szerepel, visszatérésünk attól függ, a fürdő fenntartja-e nyugdíjasokra vonatkozó kedvezményét.

Az alábbi képen már haza indulunk, Horváth Sanyiék pár perccel előbb mentek el.

BK.

 

20150217_130613.jpg