Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszi ünnepek

Nagy forgalom volt péntek délután a devecseri Művelődési Házban. Szokásunktól eltérően nem a hónap végén, hanem 9-én tartottuk havi összejövetelünket. 

A nap az ünneplésé volt. 

A rövid hivatalos rész ( érkezett anyagok, áprilisi feladatok) után Puskás Tibor elnök emlékezett meg a Nemzeti Ünnepről, majd köszöntötte ünnepeltjeinket. 

A Nemzetközi Nőnap alkalmából virággal köszöntöttük hölgyeinket, a két Erzsébetet, Irmát, Kingát és Zsuzsát. 

Névnapjuk alkalmából emléktárgyat kapott a két József, a két Sándor, Zoltán és Gábor. Mivel Benedek nevű tagunk nincs, az érintettek a számonkérés során joggal állították, hogy a meleg szállítására vonatkozó kötelezettségüket objektív okok miatt nem tudták teljesíteni. 

Kerek születésnapja alkalmából serleget kapott Sembery Irmus és Schmidt Zoli. 

Az ünneplést Zsuzsi finom süteményeinek fogyasztásával, somlói borral és üdítőkkel folytattuk a szokásos beszélgetés mellett.

Sajnos nem tudtuk sokáig folytatni, mert az ünnepek miatt több szervezet is igényt tartott a teremre, így mennünk kellett, de a jó időt kihasználva, a parkolóban is tovább folyt a diskurzus és jó hangulatban indulhattunk haza.

A 15-i ünnepségeken tagjaink egyénileg, lakhelyükön vesznek részt. 

A készített fotókat a Nőnap2012 című galériában nézhetik meg. 

Ezúton is (kissé megkésve illetve előzetesen) minden kedves nőolvasónknak, névnapjukat ünneplőknek nagyon sok boldogságot, erőt, egészséget kívánunk.